Placinta cu branza si stafide

|
Ingrediente:
2 aluaturi foietaj Lando
500 gr. branza dulce de vaci
8 linguri de zahar
100 gr. stafide
2 oua
esenta de rom
1 plic zahar vanilat

Mixam branza de vaci cu cele 2 oua, pe rand se adauga cele 8 linguri de zahar si zaharul vanilat. Punem stafidele la inmuiat in putina apa si esenta de rom. Dupa ce s-au inmuiat le scurgem si le incorporam in branza.
Intidem primul aluat foietaj cu sucitorul pe masa bine infainata, dupa ce ii dam forma dorita il asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Peste asezam branza si al doilea aluat foietaj, ungem placinata cu putin unt topit si o dam la cuptor pt. 30-40 minute.
Cand s-a racit o pudram cu zahar pudra.


 Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails