Spaghetti cu fructe de mare

|
Ingrediente pentru 2 persoane:
200 gr. spaghetti
250 gr. fructe de mare cocktail
200 ml smantana pt. frisca
50 ml vin alb sec
2 catei de usturoi 
3-4 linguri ulei de masline
sare
piper
patrunjel

Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp punem uleiul la incins intr-o tigaie si sotam usturoiul 2-3 minute pt. a-si lasa aroma ( avem grija sa nu se arda), dupa care il scoatem si il aruncam. Peste ulei punem fructele de mare congelate si le lasam 2 minute sa fiarba sub capac, adaugam un praf de sare si piper. Dupa cele 2 minute adaugam vinul, fiebem inca 3 minute si adaugam smantana. Condimentam cu un praf de sare si piper si amestecam  pastele fierte, impreuna mai fierb maxim 2 minute. La sfarsit presaram patrunjel proaspat tocat.
Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails