Tocanita de carne cu ciuperci

|

Ingrediente:
500 g carne de porc
500 g ciuperci
2-3 cepe
2-4 linguri de ulei
1 foaie de dafin
1 lingura pasta de rosii
1 lingurita cimbru
sare
piper
Carnea se spala si se taie in bucati mici, apoi se pune la prajit in 2 linguri de ulei. Dupa 5-6 minute adaugam ceapa taiata marunt. In cazul in care carnea nu are grasime mai adaugam 2 linguri de ulei. Amestecam sa nu se prinda de cratita si peste 2-3 minute punem si ciupercile spalate si taiate in bucati mai mari. Se pune foaia de dafin, sare, piper si 5 linguri de apa. Acoperim cu un capac si lasam sa fiarba, cand zeama a scazut se adauga bulionul si cimbru. Lasam sa dea cateva clocote si luam cratita de pe foc.
Servim tocanita cu mamaliga si cu un vin rosu alaturi.
 Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails