Piept de pui cu mustar si rozmarin

|


O reteta extrem de rapida si gustoasa potrivita pentru masa de pranz si cu indulgenta pentru cea de seara:)


Ingrediente:
50g unt
4 linguri ulei de masline
pesmet
1 piept de pui
rozmarin
salvie
mustar
piper alb

Pentru marinata:
1 lamaie
3 linguri ulei de masline
sare


Intr-un castron stoarcem lamaia, adaugam cele 3 linguri de ulei si sarea dupa gust.
Pieptul de pui il taiem felii subtiri pe lung dupa care turnam marinata peste si dam la frigider pentru 30-40 de minute.
Dupa ce s-a scurs timpul scoatem pieptul de pui si il prajim intr-o tigaie antiaderenta in care am pus 30g de unt si 2 linguri ulei de masline.
Cand e pe jumatate prajit scoatem puiul pe o farfurie si il ungem pe ambele parti cu mustar, apoi il tavalim prin pesmet dupa care il punem din nou la prajit in tigaie cu alte 20g unt si 2 linguri de ulei.
Cand sunt frumos rumenite le scoatem pe un platou si presaram rozmarin tocat si salvie.


L-am servit alaturi de o salata caprese si un pahar de vin...un deliciu!
Pofta buna!

2 comentarii:

mirela spunea...

mamaaa,ce foame mi-ai provocat,,,arata super,,,,pupp!!

Anita Albu Dobrescu spunea...

:)) Mirela ce pot sa spun decat ca imi pare bine!! Te pup!

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails