Chec simplu

|

Dupa trei ani jumate Kitchen Flavors revine!!!
Incepem usurel cu o reteta simpla :)


Pentru pufosenia de mai sus avem nevoie de:
2 oua
1 cana zahar
1/2 cana lapte
1/2 ulei
2 cani faina
1 pliculet praf de copt
2 linguri cacao
coaja rasa de portocala ( clementina)

Intr-un castron incapator mixam ouale impreuna cu zaharul pana ce devin spuma. Treptat adaugam laptele si uleiul amestecand continuu. Cernem faina si praful de copt si le adaugam si pe acestea compozitiei.
Tapetam o forma de chec cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie, in cealalta jumatate adaugam coaja rasa de portocala si cacaua.
Compozitia de cacaua se toarna peste.
Coacem checul in cuptorul incins la 180 grade C pentru 35-40 de minute.


Pofta!!!


 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails