Pangasius la gratar

|


Nu sunt o mare consumatoare de peste, nici macar nu-mi place, dar din cand in cand ma sacrific:)... iar cand ma sacrific trebuie sa fie obligatoriu pastrav, ori pangasius si ultima conditie sa fie inecat in lamaie:)) 
Asadar astazi e pangasius:



Ingrediente:
3 fileuri pangasius
ulei de masline
sare 
piper proaspat macinat
lamaie 

Trecem fileurile printr-un jet de apa si le asezam pe hartie absorbanta pentru a se scurge. Condimentam cu sare si piper dupa care le ungem foarte foarte bine cu ulei de masline pentru a nu se lipi de gratar.
Le prajim pe gratarul bine bine incins, cam 2-3 minute pe o parte, dupa care le intoarcem cu grija sa nu le rupem, de preferat ar fi sa le intoarcem cu o spatula.

Merge de minune cu o garnitura de cartofi natur.


Ingrediente garnitura:
3-4 cartofi
un cubulet de unt
sare
patrunjel

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete dupa care ii punem la fiert pentru 15-20 de minute in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii scurgem si ii amestecam cu untul si patrunjelul proaspat tocat.



Pofta buna!




4 comentarii:

Naina spunea...

La fel fac si eu pestele....delicios arata ca si intreg blogul. As fii incantata sa facem schimb de link-uri.

Anita Albu Dobrescu spunea...

Iti multumesc Naina:-*

pansy spunea...

curios ca cineva din constanta sa nu iubeasca pestele ! am o reteta de pastrav la mine pe blog,cu care chiar am castigat un premiu.ma laud singura ! imi face placere schimbul de link-uri

Anita Albu Dobrescu spunea...

Felicitari pentru premiu! Sa va spun un "secret" doar locuiesc in Constanta, la origini sunt ardeleanca:)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails