Nu sunt o mare consumatoare de peste, nici macar nu-mi place, dar din cand in cand ma sacrific:)... iar cand ma sacrific trebuie sa fie obligatoriu pastrav, ori pangasius si ultima conditie sa fie inecat in lamaie:))
Asadar astazi e pangasius:
Ingrediente:
3 fileuri pangasius
ulei de masline
sare
piper proaspat macinat
lamaie
Trecem fileurile printr-un jet de apa si le asezam pe hartie absorbanta pentru a se scurge. Condimentam cu sare si piper dupa care le ungem foarte foarte bine cu ulei de masline pentru a nu se lipi de gratar.
Le prajim pe gratarul bine bine incins, cam 2-3 minute pe o parte, dupa care le intoarcem cu grija sa nu le rupem, de preferat ar fi sa le intoarcem cu o spatula.
Merge de minune cu o garnitura de cartofi natur.
Ingrediente garnitura:
3-4 cartofi
un cubulet de unt
sare
patrunjel
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete dupa care ii punem la fiert pentru 15-20 de minute in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii scurgem si ii amestecam cu untul si patrunjelul proaspat tocat.
Pofta buna!
4 comentarii:
La fel fac si eu pestele....delicios arata ca si intreg blogul. As fii incantata sa facem schimb de link-uri.
Iti multumesc Naina:-*
curios ca cineva din constanta sa nu iubeasca pestele ! am o reteta de pastrav la mine pe blog,cu care chiar am castigat un premiu.ma laud singura ! imi face placere schimbul de link-uri
Felicitari pentru premiu! Sa va spun un "secret" doar locuiesc in Constanta, la origini sunt ardeleanca:)
Trimiteți un comentariu