Pui cu sos de rosii si miere

|


Ingrediente:
6 pulpe de pui
3 linguri ulei de masline
1 ceapa
1 catel de usturoi
1 cutie cu rosii decojite
100 ml vin alb sec
3 linguri cu miere
1 lingurita cimbru
150 gr. masline negre feliate
patrunjel
sare
piper
PASUL 1 Se taie pulpele pe jumatate, se dau cu sare si piper si se pun intr-o tigaie cu ulei incins. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parti.
PASUL 2 Se scoate carnea pe un platou, iar in uleiul ramas se caleste ceapa tocata marunt si usturoiul pisat, cam 3 minute. Se adauga rosiile, vinul, mierea si cimbrul.
PASUL 3 Se adauga din nou carnea, deasupra se pune un capac si se mai lasa pe foc vreo 3 minute.
PASUL 4 Se adauga maslinele, amestecam si mai lasam pe foc inca 15 minute. Servim cu orez fiert.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails