Dovlecei cu ton la cuptor

|

Ingrediente:
3 dovlecei
1 ceapa
1 cutie rosii depelate cuburi (sau 3-4 rosii fara coaja)
1 conserva ton
200 gr. cascaval
2-3 linguri ulei de masline
busuioc
sare
piper
Se spala dovleceii, se taie pe lungime si se curata de miez.
Ceapa se caleste in 2-3 linguri de ulei, dupa care se adauga tonul bine scurs si rosiile. Se condimenteaza cu sare, piper si busuioc, poate si putin praf de chili daca va place mai picant. Se fierb la foc mic vreo 5 minutele.
Se umple fiecare dovlecel si se presara cascaval ras deasupra.
Se introduc la cuptor pentru 30 de minute.


 Pofta buna!

2 comentarii:

alina spunea...

ce fain....!
te voi urmari cu placere.
felicitari!

Anita Albu Dobrescu spunea...

Multumesc Clara. Si eu te mai astept cu drag:)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails